top of page

Facebook noviteti

Facebook je nadogradio "Canvas" oglase koji su sada poznati kao "Instant Experience" oglasi


Facebook je nadogradio svoje mobilne oglase koji se prikazuju u punom ekranu sa novim mogućnostima, i preimenovao ih sa "Canvas" na "Instant Experience" oglase.

Ova vrsta oglasa uvedena je pre dve godine, kao novitet koji pruža impresivno iskustvo prilikom oglašavanja, i koja funkcioniše tako što se širi i popunjava ceo ekran nakon početne interakcije.

Pored novog imena dodat je i novi šablon, što olakšava ljudima da dele svoje kontakt informacije sa kompanijom koja se oglašava.


Evo pregleda svih šablona koji su sada dostupni prilikom kreiranja Instant Experience oglasa:

  • Instant Storefront: pomaže kompanijama da prodaju proizvode u grid formatu.

  • Instant Lookbook: omogućava kompanijama prikazivanje proizvoda u lifestyle kontekstu.

  • Instant Customer Acquisition: pomaže kompanijama da lakše uključe svoje klijente u akciju prikazivajući im ponude koje sadrže jasan Call To Action.

  • Instant Storytelling: koristi slike i video kako bi ljudima stvorio bolji osećaj o Vašem brendu.

  • Instant Form: omogućava ljudima da jednostavno podele svoje kontakt informacije kako bi saznali više o Vašoj ponudi.

Instant Experience oglasi su takođe nadograđeni sa mogućnostima povezivanja sa pikselom kako bi se oglašivačima pomoglo da bolje razumeju ponašanje kupaca pri kupovini.

Nove opcije piksela takođe otvaraju mogućnosti za kompanije da se ponovo povežu sa kupcima koji su imali interakciju sa njihovim Instant Experience oglasima.

Facebook piksel će automatski biti dodat u Instant Experiences oglas bilo kog oglašivača koji koristi piksel na svajoj web stranici.

Oglašivači takođe mogu ugrađivati piksele nezavisnih proizvođača u Instant Experience kako bi pratili angažman i upoređivali performanse Instant Experience-a sa drugim kampanjama pomoću njihovih analitičkih alata po sopstvenom izboru.


22 views0 comments
logo.png

Engage. Connect. Promote.

bottom of page