top of page

Click Funnels - alat koji Vam može uštedeti $1,000 mesečno!


Svakog meseca online preduzetnici moraju trošiti ogromnu količinu novca na alate za vođenje svog posla.Alatke kao što su Email Autoresponder, Shopping Cart, hosting sajtovi, site builder-i, affiliate programi i još mnogo toga. Ako se bavite online poslom, znate o čemu govorim. Dodatno, morate se brinuti o povećanju saobraćaja i konverziji.


Ali kako možete biti sigurni da Vaše online poslovanje privlači pravi saobraćaj i prave kupce? Šta ako postoji alat koji Vam omogućava da uštedite novac na osnovnim alatima koje trenutno koristite i takođe Vam pomaže da privučete pravi promet i prave kupce i povećate konverziju? Da li je to nešto što bi moglo da Vas zanima?


Predstavljam Vam Click Funnels, alat koji je napravljen od strane internet marketira za internet marketire i vlasnike preduzeća.


Siguran sam da otprilike već znate šta je Click Funnels, pa ću sa Vama podeliti dodatne informacije koje trebate znati da biste na osnovu toga mogli doneti pravu odluku.


Da li je Click Funnels prava stvar za Vaš biznis?


Sada, kada imam Vašu pažnju, sledeće pitanje koje možete postaviti je: "Da li bi Click Funnels bio pogodan za moj posao?"


Ako se bavite:


elektronskom trgovinom;

koučing biznisom;

poslovima u osiguranju;

poslovima u mrežnom marketingu;

prodajom nekretnina;

Bez obzira na to u kakvom ste poslu, dokle god imate nešto za prodaju na mreži, verujem da Vam Click Funnels može pomoći.


Ako niste sigurni u Click Funnels i kako to može koristiti Vašem poslovanju, pozivam Vas da prisustvujete ovom besplatnom vebinaru.


Siguran sam da ćete puno naučiti na ovom vebinaru, i da će Vam pomoći da odlučite da li je Click Funnels pogodan za Vaš posao.


Šta je Click Funnels?


Click Funnels je platforma koja Vam pruža mnoštvo različitih funkcija, sve u vezi sa generisanjem potencijalnih kupaca i povećanjem konverzije prodaje za Vaše poslovanje ili proizvod. Sales Funnel (prodajni levak) je ime za malu web lokaciju sa nizom stranica koje ljudi moraju da prođu kako bi kupili proizvod. Ove web stranice su izuzetno efikasne kada se radi o povećanju konverzije prodaje. Pored toga, ono što stoji iza prodajnog levka može lako da udvostruči Vašu konverziju prodaje.


Ono o čemu govorim je autoresponder. Siguran sam da znate za to.

Click Funnels ima sopstvenu uslugu autorespondera pod nazivom "Actionetics", što je dodatak na osnovnu pretplatu za Click Funnels.

Actionetics se dosta razlikuje od drugih alata tog tipa zbog svojih jedinstvenih karakteristika o kojima možete saznati više u nastavku.


Šta je dobro kod Actionetics-a?


Zar nije sjajno imati alat koji razume Vaše kupce?

Zar ne bi povećalo Vašu konverziju prodaje ako šaljete ciljanu poruku Vašim kupcima?

Kao internet marketir i vlasnik firme, ja bih definitivno platio puno novca kako bih dobio bolji uvid u moje kupce. I iz tog razloga, uvek ću upotrebljavati Click Funnels i Actionetics za moje poslovanje.


Internet Marketing Alati - sve na jednom mestu


Svaki alat koji Vam je potreban da biste prodali proizvod putem Interneta ...


Prikupljanje lead-ova;

Izgradnja opt-in stranice;

Pop up sa prepoznavanjem namere za izlazak;

Up sell stranica;

Down sell stranica;

Thank you stranica;

Email follow up serije;

Korpa za kupovinu;

čak i affiliate marketing platforma za pojedince koji žele da se pridruže Vašoj firmi kao affiliate partneri u okviru Click Funnels platforme.


Dakle, izgradnja celokupnog prodajnog levka traje manje od sat vremena. Testirajte 14 dana besplatno Click Funnels !

Za mene je postojanje Click Funnels značajno jer menja celokupnu Internet marketing industriju. Nema više plaćanja odvojenih članarina za nezavisne poslovne alate, jer su svi sadržani u Click Funnels-u.

Kompanije kao što su LeadPages i Unbounce, koje su nekada naplaćivale hiljade dolara za prikupljanje velike količine lead-ova, promenile su svoje strategije da bi mogle da se takmiče sa Click Funnels-om.

Isto važi i za druge autoresponder kompanije poput Aveber, Mailchimp, Infusionsoft.

Mnogi članovi Click Funnels-a, uključujući i mene, štede hiljade dolara mesečno smanjujući količinu nezavisnih marketinških alata, samo na jedan.


Na donjoj slici je prikazano koje proizvode Click Funnels može zameniti:


Šta mi se svidelo kod Click Funnels-a ...


Za početak, meni se sviđa editor tema, sve je zasnovano na drag and drop funkcijama i jednostavno možete kliknuti i vući module kako biste napravili svoju temu. Postoje i mnogi unapred napravljeni šabloni, bazirani na najpopularnijim vrstama funnel-a.


Click Funnels Funkcije


Cela platforma je veoma intuitivna i svako može da je koristi za kreiranje profesionalnih prodajnih levaka. Postoji i veliki izbor unapred napravljenih tema, tako da ako ne želite uređivati, nema potrebe; Sve što treba da uradite je da izaberete temu.

Ako Vam se svidela lakoća korišćenja LeadPages-a, sigurno ćete voleti Click Funnels.

Drugo, postoji besplatan probni period od 14 dana. Ja uvek cenim besplatan probni period zato što volim da testiram proizvod pre nego što se obavežem da potrošim novac na njega. Preporučujem da se prijavite za besplatni probni period i proverite da li odgovara Vašim potrebama i željama. Možete čak napraviti nekoliko funnel-a i pustiti ih u rad.


Treće, integracije eksternih aplikacija i platformi su spasonosne! Softver Vam omogućava da povežete mnoge nezavisne servise sa Vašim funnel-ima. Ovo su neke od mnogih usluga koje možete povezati: Paypal, Aweber, GetResponse, MailChimp, ClickBank, Mad Mimi i još mnogo toga.


Četvrto, i meni najvažnije, Actionetics. Actionetics je odlična karakteristika za bilo kog vlasnika preduzeća da lakše može da razume svoje kupce. Radi kao autoresponder i prikuplja detaljne podatke o svima koji se pretplate na Vašu email listu.


Peto, ugrađena korpa za kupovinu Vam omogućava da pratite naloge Vaših kupaca. Ne morate da se prijavite za drugi servis za kupovinu koji se integrišete u Vaše poslovanje. Click Funnels je i to pokrio.


Šesto, ako imate sajt za članstvo za Vaš digitalni proizvod, možete ga pokrenuti na platformi Click Funnels. Garrett J. White, osnivač Wake Up Warrior-a, upravlja svojim sajtom preko Click Funnels-a, i ovde možete pogledati njegov komentar:

Na kraju, trošak je jedna od glavnih nedoumica u bilo kom poslu. Koristeći Click Funnels, može smanjiti operativne troškove za više od hiljadu dolara mesečno.


Stvari koje treba razmotriti pre nego što se prijavite ...


Pre nego što se prijavite na Click Funnels, postoji nekoliko stvari koje je potrebno razmotriti. Registracija Click Funnels-a na primer. Predlažem Vam da kreirate sve datoteke koje su Vam potrebne za vaš funnel pre prijavljivanja za članstvo. To će Vam uštedeti vreme i novac jer ćete moći efikasnije da iskoristite probni period od 14 dana.

To znači da ako želite da prodajete e-knjigu, onda morate da napišete e-knjigu i proverite da li znate koju vrstu funnel-a želite napraviti za to.

Drugim rečima, morate znati kako želite da reklamirate svoje proizvode pre nego što se prijavite na Click Funnels.


Ako ste i dalje nesigurni da li je Click Funnels pogodan za Vaše poslovanje, preporučujem da prisustvujete ovom besplatnom vebinaru koji Vam može pomoći da razumete više stvari o Click Funnels-u i Internet Marketing-u, a istovremeno će Vam olakšati odluku da li želite da počnete da koristite Click Funnels usluge.

Ako već imate pokrenutu poslovnu delatnost, prebacivanje Vaše digitalne imovine na Click Funnels će biti jednostavan proces.


Sve u svemu, mislim da je Click Funnels odličan proizvod za internet marketire i vlasnike biznisa.Ova mala investicija može dovesti do velike promene u Vašem poslovanju.Osim pružanja korisničke platforme za Vaše poslovanje, Russell Brunson, izvršni direktor Click Funnels-a, nudi svoje marketinško znanje - BESPLATNO.

Pogledajte besplatne ponude, siguran sam da ćete naučiti mnogo toga od njega.


243 views0 comments
logo.png

Engage. Connect. Promote.

bottom of page